Restaurant og bar i ekte villmarksstil

Skaidi Hotell restaurant og bar setter an tonen så snart dere kommer inn i lokalene. Her både ser og lukter dere at det er villmarken vi lever i, og atmosfæren er avslappet og intim. Med Finnmarks vidstrakte og flotte natur som et bakgrunnsteppe får du nyte av noe av det beste naturen kan gi oss. Vi serverer kortreist og naturlig mat når det er mulig, men også flere internasjonale retter. Her er det noe for enhver smak.

Intim atmosfære i flotte omgivelser

Restauranten ligger i vår andre etasje, med en majestetisk utsikt over villmarken, som ligger rett utenfor vår dørstokk. Her kan dere nyte et fantastisk måltid, eller et glass vin, i intime omgivelser, mens dere kan se på naturens skuespill. Det være seg snøstorm, nordlys, midnattssol, eller en reinsdyrflokk, så har naturen alltid noe nytt å by på hver aften.

Uansett om det er en romantisk middag for to, eller en lystig vennegjeng som vil nyte av en god middag sammen, så har vi de rette omgivelsene for dere. Vi disker opp med de beste råvarene som er å oppdrive, og sørger for at dere får en uforglemmelig aften.

Kortreist smaksopplevelse

Vi ønsker å servere kortreist mat så store deler av året som mulig, da det ikke bare er bedre for planeten og miljøet vårt, men også for at det smaker så mye bedre! Vi ønsker å gi dere en smaksopplevelse helt utenom det vanlige, og jobber stadig med å utforske nye spennende retter, sånn som hamburger av elg med tyttebær, men vi liker også å tilberede klassiske nordnorske og samiske retter, slik som kokt torsk med poteter

Her på Skaidi villmarkshotell så er kjøkkensjefen stadig i gang med å enten salte, røke, grave eller tørke råvarer, slik at vi kan servere kortreist mat, selv når det ikke er helt sesong for det. Det er derfor menyen stadig endres, da vi tilpasser oss etter hva villmarken tilbyr oss uke for uke.

Frokostbuffet

Hver morgen så tilberedes det en innholdsrik frokostbuffé for alle hotellets gjester. Her kan dere velge mellom en klassisk “norsk frokost” med brødskiver og brunost, eller en “interkontinental frokost” med croissants og bakervarer. Uansett hva du foretrekker så finner du det nok i vår velfylte buffet.

Frokostbufféen er åpen fra 07:00 til 10:00 hver morgen. Dersom dere ønsker frokost på rommet så kan dette bestilles kvelden før. Ønsker dere å smøre en matpakke for å ta med på en av våre turer, så kan dette smøres her.

Lunsj på hotellet

Til lunsj så kan dere velge fra hotellets lunsjbuffet, eller fra vår lunsjmeny. Både buffeten og lunsjmenyen består av både varme og kalde retter, og kan nytes innendørs i vår restaurant, eller ute på terrassen når været tillater dette. Vi har åpent for lunsjservering mellom 12:00 og 15:00.

Middag i måneskinn eller midnattssol

Til middag så disker vi opp med nye retter hver uke, avhengig av hva slags råvarer kjøkkensjefen har funnet. Våre spesialiteter som alltid er på menyen består av fersk laks med rømme og agurksalat, eller reinsdyrstek med kokte poteter og viltsaus. På dessert menyen finner dere multekrem, hjemmelaget sjokoladekake, eller skogens bær.

For grupper på 4 eller mer så kan vi også tilberede en 7 retters samisk smaksmeny. Her får dere blant annet smake elg, rype, sau, fisk, og selvfølgelig reinsdyr. Dessertene består av det som kan finnes i skogen, så her er det bær og nøtter som står på menyen.

Dagens siste stopp

Baren er åpen hver kveld fra 20:00 til 01:00. Her kan dere nyte en varmende whisky eller Irish Coffee etter en lang dag ute i det fri. Etter middag så kan dere også gjerne nyte en kaffekopp her inne, eller rett og slett få desserten servert bland reinsdyrskinn og åpne ildsteder.

Velkommen skal dere være!

Privacy Policy