Nordlyssafari

Noen sa en gang at når man ser nordlyset så er det egentlig skjørtekantene til englene som danser over himmelen som man ser. Dette er nok ikke helt sant, men det er en fin tanke. Uansett hva det er, så er det i hvert fall en fantastisk opplevelse, som mange reiser langveis fra å se. Her på Skaidi Hotell så er nordlyset ikke et uvanlig syn i vintersesongen, da himmelen stadig lyser opp med dette vakre skuet her oppe i nord. Vår beliggenhet ligger perfekt til i nordlysbeltet, så det er hit du bør ta turen hvis du vil få med deg denne lysforestillingen skapt av universet.

Ut på tur

Dersom nordlyset ikke kommer til oss her på hotellet, så arrangerer vi også turer for å lete etter nordlyset. Når vi går på tur så bruker vi enten truger, ski, eller snøscooter. alt etter hva våre tilreisende er mest komfortable med. Vi har selvfølgelig alt utstyr som er nødvendig for turen til leie her på hotellet, inkludert, ski, truger, dunjakker, boblebukser og hva man ellers måtte trenge på turen.

Varigheten på safarien varierer da vi har pakkeløsninger på alt fra en kveld, til en 2 dagers tur. På lengre turer så tilbereder våre dyktige kokker gjerne matretter som er egnet for å ta med i ryggsekken. Dersom man på en lengre tur ønsker å kombinere nordlyssafari med isfiske, så lar dette seg selvfølgelig også gjøre. Dette gir dere muligheten til å fange deres egen middag, i naturskjønne omgivelser.

Erfarne turguider

Våre turguider er erfarne nordlysjegere, og vil sørge for at dere får en både behagelig og trygg tur i fantastiske omgivelser. Skulle uhellet være ute så er de utstyrt med førstehjelpsskrin, og de har også gjennomgått førstehjelpskurs. Alle turguider snakker norsk og engelsk, men vi har også guider med italienske, franske, tyske og svenske språkkunnskaper. Vennligst opplys om det er ønskelig med noen av disse språkkunnskapene når dere bestiller turene, slik at vi kan tilrettelegge for dette.

Våre mest populære safaripakker

  • Kveldstur: Vi forlater hotellet på snøscooter klokken 16:00, og setter kursen mot nordlyset. Middag grillet over åpent bål blir servert under åpen himmel klokken 19:00, etterfulgt av retur til hotellet.
  • Dagstur: På ski eller truger går turen klokken 07:00 fra hotellet. I løpet av denne turen så serveres både frokost, lunsj og middag utendørs, rundt et herlig bål. Vi er tilbake på hotellet klokken 21:00.
  • To dagers tur: Turen går klokken 07:00 på ski eller truger. Det blir servert frokost, lunsj og middag, og overnatting skjer i medbrakt telt eller lavvo, avhengig av turdeltakere. Etter enda en dag ute i det fri så returnerer vi til hotellet for å innta en to retters middag på hotellets restaurant.
  • Kombinert to dagers tur og isfiske: I tillegg til opplegget på en vanlig to dagers tur så setter vi opp camp der vi også kan nyte av isfiske neste morgen. Turen fortsetter etter lunsj.

For å bestille en nordlyssafari så ber vi dere sende en bestilling minimum to uker i forveien.  Hvis ønskelig så kan også dagstur og to dagers turen arrangeres på snøscooter, mot et ekstra gebyr. Vennligst kontakt oss for pristilbud og tilgjengelighet på de forskjellige pakkeløsningene våre. Dersom dere heller ønsker en skreddersydd opplevelse etter deres egne ønsker, så gjør vi selvfølgelig vårt beste for å imøtekomme dette. Kontakt oss gjerne med deres ønsker, så kommer vi tilbake til dere med et tilbud og prisoverslag.

Velkommen skal dere være på Nordlyssafari!

Privacy Policy