Bestill hotellrom og opplevelser

Hotellet vårt har totalt 43 rom, hvor alle har en flott utsikt. Alle rom var nyrenovert i 2014, og holder en høy standard, med alle de bekvemmeligheter som kan ventes på et hotell. Vi kan tilby enkelt og dobbeltrom, familierom, samt suiter.

Alle rom kommer utstyrt med minibar, tv, telefon, hårføner og strykejern og brett. I tillegg så er det internettilkobling på alle rom med gratis wifi. Vi har også rom utstyrt for rullestolbrukere. Dersom dere har spesielle ønsker for ekstra utstyr i rommene, så ber vi dere ta kontakt med oss slik at vi kan se om dette er noe vi kan tilrettelegge.

Vår frokostbuffé kommer inkludert i prisen for alle rom, og bestiller dere en suite så får dere også frokost servert på rommet uten ekstra kostnad. Dagsferske aviser og kaffe/te finnes i lobbyen, og dette er også inkludert for alle hotellets gjester.

Dersom der ønsker å kombinere hotelloppholdet med noen av våre aktiviteter, så ber vi dere lese avsnittet om dette litt lengre ned på siden.

Enkelt og dobbelt rom

Dette er våre standard rom med enten en enkeltseng, eller en Queen size seng. I et dobbeltrom så kan det settes in en ekstraseng dersom det er behov for dette.

Familierom

Dersom dere reiser med barn så kan dere enten bestille et dobbeltrom hvor vi setter inn en ekstra seng, eller bestille to rom med gjennomgang. Disse rommene er tilpasset fire til seks personer, og kommer utstyrt med Queen size senger. Det kan settes inn en ekstra seng per rom dersom det er behov for dette.

Suite

Hotellet har totalt fire suiter tilgjengelig. I tillegg til standard utstyr i rommet så kommer de også med en King size seng, jacuzzi og separat dusj i baderommet, stue med arbeidsplass, og en romslig balkong med god utsikt. Velger du denne pakken så får du også frokost på rommet med et utvalg av dagsferske aviser inkludert i prisen, og fri tilgang til badeanlegget vårt.

Overnatting med fiskekort

Dersom dere ønsker å fiske i Repparfjordelven i løpet av deres opphold hos oss så ber vi dere om å legge til dette i deres rombestilling. Disse bestillingene må betales i sin helhet ved bestilling og er ikke refunderbare.

Overnatting med badeanlegg

Dersom dere ønsker å benytte badeanlegget i løpet av deres opphold her så vil vi anbefale at dere reserverer dette med deres rombestilling. Ved bestilling av tilgang til badeanlegg ved rombestilling så får dere 20% avslag i prisen for badeanlegget. Disse bestillingene må betales i sin helhet ved bestilling og er ikke refunderbare.

Overnatting med dagsturer eller andre aktiviteter

For å kunne imøtekomme alle henvendelser om dagsturer eller andre aktiviteter i løpet av deres opphold her så ber vi dere om å legge ved bestilling av dette sammen med deres rom reservasjon, eller senest to uker før innsjekk på hotellet. Dette gir oss da tilstrekkelig med tid til å arrangere en opplevelsesrik tur for dere. Dersom dere ønsker å leie turutstyr fra hotellet så ber vi dere om å også nevne hva dere trenger, og hvilke kles størrelser som er ønskelig.

Stuepike tjeneste

Alle våre rom rengjøres hver dag, med vask av baderom og bytte av håndklær, dersom ikke annet er avtalt. Bytte av sengetøy skjer hver tredje dag for gjester med et lengre opphold hos oss. Stuepikene våre er også behjelpelige med klesvask og strykning av skjorter og andre plagg etter avtale.

Inn- og utsjekk

Innsjekk starter fra klokken 16:00, dersom ikke annet er på forhånd avtalt. Resepsjonen er døgnåpen, så selv om du kommer med et sent fly så kan du fortsatt sjekke inn. Utsjekk må skje før klokken 12:00, dersom ikke annet er på forhånd avtalt.

Velkommen!

Privacy Policy