Ski i det fri

Skaidi Hotell ligger utmerket til for skigåere. Vi kan by på langstrakte vidder og snødekkede sjøer som er perfekte for en skitur. Vi kan enten by på oppkjørte løyper som starter rett utenfor dørstokken, eller så kan du tråkke egne spor. For de som ikke er så glad i langrenn så har vi også en alpinbakke i nærheten, hvor du kan suse nedover fjellet. Vi byr også på isfiske og diverse aktiviteter for barn. Har du ikke med deg eget utstyr, så ordner vi også dette for deg.

Tråkk dine egne løyper

Dersom dere ikke ønsker å gå i de ferdig oppkjørte løypene ved hotellet, så kan dere tråkke deres egne spor i det vidstrakte landskapet på Finnmarksvidda. Her kan man virkelig kjenne på det å være ute i det fri. Dere kan enten gå alene, eller så kan en av våre lokalkjente guider gjerne bli med på tur. Utstyret dere trenger for turen kan leies av hotellet, inkludert ski og staver, skiklær, kart og kompass, og tursekker. Nistematen kan du tilberede i hotellets frokostbuffé, eller så kan dere bestille en ferdig pakket lunsj fra vårt hotellkjøkken.

Alpinbakke rett rundt hjørnet

Skaidi alpinsenter ligger rett i nærheten, og vi arrangerer dagsturer hit i hele vintersesongen mens bakken er åpen. Bakken har fire nedfartsløyper, tilrettelagt for både nybegynnere og eksperter. Det er også to skiheiser og en kafé/varmestue i bunn av bakken

Hotellets minibuss kjører mellom hotellet og bakken annenhver time, eller ved på forhånd avtalt tid. Ønsker dere å ha med nistemat så kan dere tilberede dette i hotellets frokostbuffé, eller så kan dere bestille en ferdig pakket lunsj fra vårt hotellkjøkken. Både ski og snowboard kan leies i bakken, for de som ikke har med eget.

Aktiviteter for barna

Dersom dere reiser med barn, så har vi massevis av gøyale utendørsaktiviteter som arrangeres for barn i alle aldre. Vi kan by på en nærliggende akebakke hvor vi tar med akebrett, traktorhjul og kjelker, eller på snømannkonkurranse og snøhule- /igloo bygging.

Vi har også en lavvo stående på området, hvor vi griller marshmallows og pølser, og drikker kakao. Her kan barna sitte rundt bålet og høre på fortellinger og eventyr, eller bare varme seg en stund før det bærer ut i snøen igjen.

Alle barn som deltar på aktiviteter må være ledsaget av minimum en voksen.

Isfiske

Rett ved akebakken finner vi en innsjø som er ypperlig for isfiske. Isfiske er en aktivitet som er like godt egnet for store og små, så dette kan gjerne kombineres med en tur i akebakken, for de som ønsker dette. Vil dere heller lengre vekk fra støy og bråk så kan vi også arrangere isfisketur lengre unna, hvor dere kan nyte av stillheten. På hotellet så har vi alt utstyr som dere trenger for turen, og dette kan leies rimelig.

Gruppeaktiviteter

For grupper på mer enn ti personer så skreddersyr vi gjerne en aktivitetspakke som passer for temaet på turen, enten om det er en storfamilie, vennegjeng eller firmatur. Vi har kontakter med flere turguider, transportfirmaer og turoperatører, og sørger for at alt er tilrettelagt når dere kommer, slik at dere bare kan nyte av ferien. Vi sørger også for at dere har det utstyret dere trenger, samt eventuelle transportmidler.

Velkommen til en aktiv ferie på Skaidi Hotell

Vi på Skaidi ønsker å gi dere et uforglemmelig opphold på vårt flotte villmarkshotell, og bidrar gjerne med både ideer og utstyr for å gjøre deres opphold i villmarken helt spesielt. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, slik at vi kan skreddersy deres opphold hos oss.

Velkommen skal dere være!

Privacy Policy